Onderhoud bij Autobedrijf van Staalduinen.

Maak direct online een afspraak of bel ons 0174-515104

Van harte gefeliciteerd: U rijdt Opel. Opel is een goed merk met de nieuwste technieken en een grote betrouwbaarheid. Ook qua zuinigheid loopt Opel voorop. Opel voldoet aan de laatste Europese milieueisen. Volgens het voorgeschreven onderhoudsschema hebben veel Opels slechts weinig onderhoud nodig. Er is geen beter adres om dat onderhoud te laten uitvoeren dan bij Autobedrijf van Staalduinen de Opel garage in Maasdijk, en dat zijn wij!

Opel onderhoud bij Autobedrijf van Staalduinen

Onderhoud

Bij ons staat duidelijkheid voorop. Wij hanteren vaste prijzen voor onderhoud van uw Opel. U betaalt een vaste prijs per model, inclusief alle werkzaamheden en vervangingen die bij een inspectie- of onderhoudsbeurt behoren.

Opel Assistance

Pechhulp Europa

Onze pechhulp zorgt dat u zo snel mogelijk weer verder kunt. Daarom kunt u voor slechts € 35,-  deze service bij Van Staalduinen de Specialist in Opel afsluiten bij het onderhoud aan uw auto.

vervangende auto bij Autobedrijf van Staalduinen

Vervangende auto

Wij hebben altijd diverse vervangende auto’s beschikbaar om van dienst te zijn gedurende de reparatie. Daarvoor wordt een speciaal voordelig tarief gehanteerd. Tevens is het mogelijk een leenfiets te gebruiken of gebruikt te maken van de haal- en brengservice.

Schade herstel bij Autobedrijf van Staalduinen

Schade

Ons bedrijf is aangesloten bij Schadegarant, waardoor wij alle schadereparaties aan uw auto kunnen verrichten. Ook de ruitreparaties kunnen wij voor u uitvoeren. Bij schades die onder schadegarant vallen is een vervangend auto gedurende de reparatie gratis.

Bedrijfswagen onderhoud bij Autobedrijf van Staalduinen

Bedrijfswagens

De werkplaats is onder andere uitgerust met twee bruggen, die speciaal geschikt zijn voor bedrijfswagens. Onze monteurs hebben de speciale Opel bedrijfswagentrainingen gevolgd. Dit maakt ons bedrijf geschikt voor het onderhoud van complete wagenparken inclusief de Opel Vivaro en Opel Movano.

airco check en reparatie bij Autobedrijf van Staalduinen

Airconditioning

Van Staalduinen heeft (airco) monteurs die een f-gassen diploma hebben. Hiermee kunnen zij het onderhoud aan de airconditioning van uw auto uitvoeren. Ons advies is, laat om de twee jaar een aircobeurt uit voeren.

Banden bij Autobedrijf van Staalduinen

Banden

Wij hebben ook een bandenservice en kunnen u altijd een goede aanbieding voor uw banden doen. Onze ruime sortering banden omvat zowel merkbanden (onder andere Michelin, Continental) als budgetbanden. Vraag aan onze specialist naar de beste bandenaanbieding. Tevens bieden wij opslag voor Zomer- en Winterbanden.

APK Keuringen bij Autobedrijf van Staalduinen

APK

Wij beschikken over een APK erkenning. Uw auto is welkom voor een APK keuring en uiteraard is het mogelijk om bij het jaarlijks onderhoud de keuring te laten uitvoeren. Onze monteurs worden hier jaarlijks voor bijgeschoold en beschikken over de benodigde vakkennis.

Ruitenservice bij Autobedrijf van Staalduinen

Ruitreparatie

Wij repareren sterretjes en vervangen complete autoruiten. Vanaf WA+ verzekering wordt dit door de verzekering voldaan.

Autowassen in de wasbox bij Autobedrijf van Staalduinen

Wasboxen

Autobedrijf van Staalduinen Maasdijk beschikt over twee doe-het-zelf wasboxen:
Betaling gaat via:

  • wasmunten, die te koop zijn aan de receptie
  • abonnement

De wasboxen zijn extra breed (5,5 m ) en extra hoog ( 3,5 m). Openingstijden van de wasboxen zijn elke dag van 7.00 tot 22.00 uur

Blijf op de hoogte.
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws, tips en acties.