Het elektrisch onderhoud.

Waarom is auto onderhoud belangrijk?

De fabriek, maar ook onze monteurs, adviseren om uw auto regelmatig te laten onderhouden. Wanneer er geen of onregelmatig onderhoud wordt uitgevoerd, kunnen er hoge kosten ontstaan. Zo zijn er onderdelen die aan extra slijtage onderhevig zijn.

Onze monteurs zijn gecertificeerd voor onderhoud en reparatie van alle merken elektrische auto’s en voldoen daarmee aan de wettelijke eisen. Zij beschikken over specifiek gereedschap en technische data om uw elektrische auto te kunnen onderhouden en repareren.

Hoe zit dat met de fabrieksgarantie? Bij elektrisch onderhoud.

Onze monteurs voeren onderhoud en reparaties uit volgens de voorschriften van de autofabrikant. Daarom blijft de fabrieksgarantie op uw elektrische auto gewoon gelden. Alle reden dus om nu een afspraak te maken.

Hoe zit dat met de banden van een elektrische auto?

Door de specifieke kenmerken van een elektrische auto is het van belang dat het juiste type band wordt gemonteerd. De auto is namelijk zwaarder en stiller dan een benzine of dieselauto en heeft daarnaast een andere gewichtsverdeling. Voor het juiste advies bij de bandenkeuze van uw elektrische auto, adviseren onze medewerkers informeren u hier graag over.

elektrische-voertuigen-onderhoud-en-reparatie-bij Van Staalduinen Maasdijk
APK Keuringen bij Autobedrijf van Staalduinen

APK

Wij beschikken over een APK erkenning. Uw auto is welkom voor een APK keuring en uiteraard is het mogelijk om bij het jaarlijks onderhoud de keuring te laten uitvoeren. Onze monteurs worden hier jaarlijks voor bijgeschoold en beschikken over de benodigde vakkennis.

Opel Assistance

Pechhulp Europa

Onze pechhulp zorgt dat u zo snel mogelijk weer verder kunt. Daarom kunt u voor slechts € 35,-  deze service bij Van Staalduinen de Specialist in Opel afsluiten bij het onderhoud aan uw auto.

vervangende auto bij Autobedrijf van Staalduinen

Vervangende auto

Wij hebben altijd diverse vervangende auto’s beschikbaar om van dienst te zijn gedurende de reparatie. Daarvoor wordt een speciaal voordelig tarief gehanteerd. Tevens is het mogelijk een leenfiets te gebruiken of gebruikt te maken van de haal- en brengservice.

Blijf op de hoogte.
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws, tips en acties.