Vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie.

Komt u met uw auto voor onderhoud of reparatie bij Autobedrijf Van Staalduinen? Dan kunt u gebruikmaken van vervangend vervoer. Wij bieden een vervangende auto aan tegen een gereduceerd tarief van € 25,- excl. BTW. Dit is op basis van de volgende voorwaarden:

  • Max. 50 km vrij.
  • U betaalt zelf de brandstof (graag aftanken voordat u de auto terugbrengt).
  • Alleen op de dag van het onderhoud (niet de nacht over).

Tevens is het mogelijk een leenfiets te gebruiken of gebruikt te maken van de haal- en brengservice. Met vervangend vervoer van Autobedrijf Van Staalduinen blijft u ook bij onderhoud altijd mobiel.

Wilt u een auto voor één dag huren? Dat kan ook! De kosten zijn dan € 45,- excl. BTW en max. 100 km vrij per dag. Uiteraard betaalt u zelf de brandstof.

Opel onderhoud bij Autobedrijf van Staalduinen

Onderhoud

Bij ons staat duidelijkheid voorop. Wij hanteren vaste prijzen voor onderhoud van uw Opel. U betaalt een vaste prijs per model, inclusief alle werkzaamheden en vervangingen die bij een inspectie- of onderhoudsbeurt behoren.

Opel Assistance

Opel Pechhulp

Bij elke Opel onderhoudsbeurt wordt een gratis mobiliteitspas verstrekt voor Nederland. Op de website van Opel.nl vindt u de voorwaarden van deze service. Voor de overige merken kunnen we een Pechhulp voor Europa uitgeven.

vervangende auto bij Autobedrijf van Staalduinen

Vervangende auto

Wij hebben altijd diverse vervangende auto’s beschikbaar om van dienst te zijn gedurende de reparatie. Daarvoor wordt een speciaal voordelig tarief gehanteerd. Tevens is het mogelijk een leenfiets te gebruiken of gebruikt te maken van de haal- en brengservice.

Blijf op de hoogte.
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws, tips en acties.