Private Lease een Occasion

Occasions tot 2 jaar nu ook via private lease bij Van Staalduinen

Autobedrijf van Staalduinen heeft altijd een ruime keus aan occasions in de showroom staan.

Autobedrijf van Staalduinen maakt een gebruikte auto leasen aantrekkelijk. Vaak is het financieel aantrekkelijker om een auto te leasen dan te kopen. Je hoeft bijvoorbeeld niet in één keer een groot bedrag te betalen en maakt ook veel minder kosten voor het onderhoud.

Tegen een vast maandtarief hoeft u niet na te denken over zaken als:

  • Motorrijtuigbelasting
  • Verzekering
  • Onderhoud
  • Afschrijving

Het enige wat u zelf nog moet betalen is de brandstof. Uiteraard ook boetes.

Uiteraard kunt u uw huidige auto ook gewoon bij ons inruilen. Laat ons een taxatie uitvoeren.

Bekijk hier ons aanbod gebruikte auto’s, let op niet elke occasion komt in aanmerking. Uiteraard kunnen we ook op zoek naar uw volgende auto mocht deze niet op voorraad staan.

Graag wordt er tijd vrij gemaakt om alle opties en mogelijkheden voor Private Lease van een occasion door te nemen. Een afspraak maken is heel eenvoudig. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Of bel ons direct voor meer informatie: 0174 – 51 51 04.

Private Lease een Occasion voor een vast bedrag per maand

Wat is private lease occasion?

Met private lease kunt u, als particulier, voor een vast bedrag per maand in een “nieuwe” gebruikte auto rijden. Het lijkt op het huren van een auto, maar dan voor langere tijd, bijvoorbeeld 3, 4 of 5 jaar. In het maandelijkse leasebedrag zitten alle bijkomende kosten, alleen het tanken betaalt u zelf nog.

De voordelen van private lease

Private lease geeft zekerheid zonder onverwachte lasten: u weet precies wat u per maand betaalt aan uw auto. Er komen geen onverwachte extra kosten voor wat betreft de autoverzekering, wegenbelasting, afschrijving of onderhoud: dit alles zit bij de leaseprijs inbegrepen.

Autobedrijf van Staalduinen: vast aanspreekpunt

Wij zijn uw vaste aanspreekpunt voor alles wat met uw auto te maken heeft. Van lease tot onderhoud, van aanschaf tot bandenwissel: wij kunnen het allemaal voor u regelen!

Van harte welkom in onze showroom!

Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden voor private lease van uw “nieuwe” gebruikte auto. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 9.00 tot 12.00 uur.
Daarnaast is het mogelijk om buiten onze openingstijden op afspraak langs te komen.
We zien u graag in onze showroom of u kunt ons bellen op 0174-515104.

Blijf op de hoogte.
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws, tips en acties.