Occasion private leasen?

Van Staalduinen occasions

Van Staalduinen Private Lease een Occasion

Autobedrijf van Staalduinen maakt een gebruikte auto leasen aantrekkelijk. Vaak is het financieel aantrekkelijker om een auto te leasen dan te kopen. Je hoeft bijvoorbeeld niet in één keer een groot bedrag te betalen en maakt ook veel minder kosten voor het onderhoud.

Tegen een vast maandtarief hoeft u niet na te denken over zaken als:

  • Motorrijtuigbelasting
  • Verzekering
  • Onderhoud
  • Afschrijving

Het enige wat u zelf nog moet betalen is de brandstof. Uiteraard ook boetes.

Private Lease een Occasion voor een vast bedrag per maand

Wat is private lease occasion?

Met private lease kunt u, als particulier, voor een vast bedrag per maand in een “nieuwe” gebruikte auto rijden. Het lijkt op het huren van een auto, maar dan voor langere tijd, bijvoorbeeld 3 of jaar. In het maandelijkse leasebedrag zitten alle bijkomende kosten, alleen het tanken betaalt u zelf nog.

Kan ik ook een auto inruilen?

Jazeker, wij ruilen uw auto graag in. Vul het taxatie formulier in en laat ons een taxatie uitvoeren.

Komt elke occasion in aanmerking voor Private Lease?

Nee, niet elke occasion komt in aanmerking voor Private lease. Bekijk hier ons aanbod gebruikte auto’s, let op niet elke occasion komt in aanmerking. Uiteraard kunnen we ook op zoek naar uw volgende auto mocht deze niet op voorraad staan.

De voordelen van private lease

Private lease geeft zekerheid zonder onverwachte lasten: u weet precies wat u per maand betaalt aan uw auto. Er komen geen onverwachte extra kosten voor wat betreft de autoverzekering, wegenbelasting, afschrijving of onderhoud: dit alles zit bij de leaseprijs inbegrepen.

Autobedrijf van Staalduinen: vast aanspreekpunt

Wij zijn uw vaste aanspreekpunt voor alles wat met uw auto te maken heeft. Van lease tot onderhoud, van aanschaf tot bandenwissel: wij kunnen het allemaal voor u regelen!

Van harte welkom in onze showroom!

Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden voor private lease van uw “nieuwe” gebruikte auto. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 9.00 tot 12.00 uur.

Daarnaast is het mogelijk om buiten onze openingstijden op afspraak langs te komen.
We zien u graag in onze showroom of u kunt ons bellen op 0174-515104.

We zien u graag in onze showroom of u kunt ons bellen op 0174-515104.