Private lease

Autobedrijf van Staalduinen heeft altijd een ruime keus aan Opel’s met de kop eraf in de showroom staan. Graag wordt er tijd vrij gemaakt om alle opties en mogelijkheden voor private lease door te nemen. Een afspraak maken is heel eenvoudig. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Of bel ons direct voor meer informatie: 0174 – 51 51 04.

Private Lease nu uw favoriete Opel voor een vast bedrag per maand.

Merk: Opel
Model: Corsa
Uitvoering: 1.2 Start/stop handgeschakelde 5 versnellingsbak
Vermogen: 55 kW/75PK

2020-Opel-Corsa

Wat is private lease?

Met private lease kunt u, als particulier, voor een vast bedrag per maand in een auto rijden. Het lijkt op het huren van een auto, maar dan voor langere tijd, bijvoorbeeld 3, 4 of 5 jaar. In het maandelijkse leasebedrag zitten alle bijkomende kosten, alleen het tanken betaalt u zelf nog.

De voordelen van private lease

Private lease geeft zekerheid zonder onverwachte lasten: u weet precies wat u per maand betaalt aan uw auto. Er komen geen onverwachte extra kosten voor wat betreft de autoverzekering, wegenbelasting, afschrijving of onderhoud: dit alles zit bij de leaseprijs inbegrepen.

Autobedrijf van Staalduinen: vast aanspreekpunt

Wij zijn uw vaste aanspreekpunt voor alles wat met uw auto te maken heeft. Van lease tot onderhoud, van aanschaf tot bandenwissel: wij kunnen het allemaal voor u regelen!

Van harte welkom in onze showroom!

Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden voor private lease van uw nieuwe Opel of een ander merk. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 9.00 tot 12.00 uur.
Daarnaast is het mogelijk om buiten onze openingstijden op afspraak langs te komen.
We zien u graag in onze showroom of u kunt ons bellen op 0174-515104.

Blijf op de hoogte.
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws, tips en acties.