Opel Mokka met de kop eraf2021-06-08T12:48:31+00:00

U zoekt een Opel Mokka met de kop eraf in de regio Maassluis?

Autobedrijf van Staalduinen – Opel Garage Maasdijk – nabij Maassluis heeft altijd een ruime keus aan jonge Opels met de kop eraf, en occasions, waaronder de Opel Mokka met de kop eraf, in de showroom staan. Wij maken graag tijd voor u vrij, waarin alle opties en mogelijkheden van de aan te schaffen auto worden doorgenomen.

Op zoek naar een Opel Mokka occasion.

Als u voornemens bent een Opel Mokka occasion aan te schaffen, dan is een goed advies belangrijk. Wij maken graag de tijd voor u vrij, waarin alle opties en mogelijkheden van de aan te schaffen auto worden doorgenomen.

Opel Garage Maasdijk

Met de aanschaf van een Opel Mokka heeft u een auto van een goed merk, voorzien van de nieuwste technieken en met een grote betrouwbaarheid. Voor het nodige onderhoud aan uw auto kunt u bij Autobedrijf van Staalduinen in Maasdijk terecht: welkom!

Van harte welkom in onze showroom vlakbij afslag Maassluis-West

Wij zijn geopend op maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om buiten onze openingstijden op afspraak langs te komen.

Wilt u meer informatie over de auto’s en diensten van Autobedrijf van Staalduinen? Bekijk onze contactgegevens of bel ons op 0174 – 51 51 04.

LAATSTE NIEUWS

Bekijk hieronder het laatste nieuws van Opel en ons bedrijf.
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Maandelijks het laatste nieuws, tips en acties in uw mailbox.

Ga naar de bovenkant