Behoud fabrieksgarantie

Benieuwd naar wat er schuilgaat achter de fabrieksgarantie van een nieuwe auto? Wanneer u ervoor kiest om uw nieuwe voertuig aan te schaffen of te laten onderhouden bij Van Staalduinen, blijft de fabrieksgarantie gewoon geldig, zelfs als u de auto ergens anders hebt gekocht!

Bij Van Staalduinen garanderen wij het behoud van de fabrieksgarantie tijdens onderhoud en reparaties. Dit doen we door Europese wetten na te leven, de voorschriften van de fabrikant strikt op te volgen, en gebruik te maken van originele kwaliteitsonderdelen.

Wij zorgen ervoor dat uw fabrieksgarantie behouden blijft, omdat we altijd binnen Europese wetten opereren en strikt voldoen aan de voorschriften van de fabrikant. Bovendien maken wij gebruik van originele kwaliteitsonderdelen.

Twijfel niet langer en maak direct een afspraak!

Er heerst vaak het misverstand dat u verplicht bent om uw auto te laten onderhouden bij het bedrijf waar u deze heeft gekocht. Echter, in werkelijkheid biedt Europese wetgeving u keuzevrijheid. Bij Van Staalduinen behoudt uw auto zijn fabrieksgarantie, omdat wij altijd volgens de fabrieksvoorschriften werken.

Voor universele autobedrijven zoals Van Staalduinen is het van essentieel belang om volledige technische informatie voor onderhoud en reparatie van autofabrikanten te ontvangen. Hierdoor blijft onze kennis altijd up-to-date, wat de kwaliteit van onze service ten goede komt.

Heeft uw auto nog garantie? Kom dan langs bij Van Staalduinen in Maasdijk, waar wij ervoor zorgen dat uw garantie behouden blijft!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Maandelijks het laatste nieuws, tips en acties in uw mailbox.