Persbericht

Concordia Cultureel “Herfst-Avond” op donderdag 13 oktober 2022

Aanvang 20.00 uur

Magda Sosef is een tuindersdochter uit het Westland. Ze volgde na haar middelbare school de opleiding apothekersassistente.  Na haar huwelijk verdiepte zij zich in de Nederlandse taal en letterkunde aan de Leidse Universiteit. Eenmaal afgestudeerd vond zij haar rust en inspiratie in het prieel van de Hilwoning in Hoek van Holland. Schrijven en verdiepen, literaire lezingen en leeskringen hadden haar interesse. Zij schreef verschillende boeken. Ook gedichten hebben haar interesse. Vanavond neemt zij ons mee en vertelt zij over deze passie. 

Het Westlands Strijkkwartet is geformeerd uit het ensemble Westland Klassiek. De vier spelers van vanavond zijn Raoul Breeden en Bep Wessling op viool, Leen Koornneef op altviool en Ton Wessling op cello. Het mooie van een strijkkwartet is dat ieder een eigen partij speelt en toch er een eenheid van maakt.
In de loop der eeuwen zijn onnoemelijk veel strijkkwartetten gecomponeerd. Vanavond hoort u muziek van Boccherini, Fux e.a. Ook de kerstsfeer komt tot uiting in het serene La Vierge a la Crèche.”

Concordia Cultureel biedt een gevarieerd en voor iedereen toegankelijk programma, daarom vragen wij aan het eind van de avond een vrijwillige bijdrage om dit ook mogelijk te maken. De Corona maatregelen zijn van toepassing.

Waar: Gebouw Concordia

Maasdijk 40, MAASDIJK

(Bereikbaarheid met auto: Via snelweg A20 afslag 6 Maasdijk, N220)

www.concordiamaasdijk.nl

Blijf op de hoogte.
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws, tips en acties.