Opel-Astra-Maassluis-bij-Van-Staalduinen
Opel Astra2020-10-23T09:33:17+00:00

U zoekt een nieuwe Opel Astra in de regio Maassluis?

Autobedrijf van Staalduinen – Opel Erkend Reparateur – nabij Maassluis heeft altijd een ruime keus aan nieuwe Opels, jonge Opels, elektrische Opels en occasions, waaronder de Opel Astra, in de showroom staan. Wij maken graag tijd voor u vrij, waarin alle opties en mogelijkheden van de aan te schaffen auto worden doorgenomen.

Welke wensen heeft u voor uw Opel Astra?

Ontdek de nieuwe Astra 5-deurs of Sports Tourer: efficiënter dan ooit, dankzij een nieuwe generatie motoren met een 21% lagere CO2-uitstoot en een baanbrekend laag brandstofgebruik.

Airco, cruise control, elektrische ramen, rijstrooksensor, verwarmd stuurwiel, verwarmde voorstoelen, navigatie, parkeersensoren en het OPC Line Sportpakket? U kunt het zo gek niet bedenken of Autobedrijf van Staalduinen kan het u bieden. En heeft u de mooie lakkleuren al gezien?

U wilt uw nieuwe Astra leasen?

Met Van Staalduinen Leasing en Opel Leasing kunnen we u een totaalpakket bieden voor uw Opel Astra. Of dit nu om operational lease, private lease of short lease gaat!

Opel Astra private lease

Met Opel Private Lease kunt u, als particulier, voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Opel Astra rijden. Het lijkt op het huren van een auto, maar dan voor een langere tijd, bijvoorbeeld 30, 36, 48 of 60 maanden. In het maandelijkse lease bedrag zitten alle bijkomende kosten, alleen het tanken betaalt u nog zelf. Autobedrijf van Staalduinen is uw vaste aanspreekpunt voor alles wat met uw Astra te maken heeft. Van lease tot onderhoud, van aanschaf tot inkoop; wij kunnen het allemaal voor u regelen!

Bekijk ons aanbod occasions Opel Astra in Maassluis

Als u voornemens bent een Opel Astra occasion aan te schaffen, dan is een goed advies belangrijk. U wilt immers jarenlang plezier hebben van uw auto! Wij maken graag de tijd voor u vrij, waarin alle opties en mogelijkheden van de aan te schaffen auto worden doorgenomen.

U kunt ons aanbod Opel Astra occasions online bekijken, maar u bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom, slechts een paar honderd meter vanaf afslag Maassluis-West.

Opel Erkend Reparateur

Met de aanschaf van een Opel Astra heeft u een auto van een goed merk, voorzien van de nieuwste technieken en met een grote betrouwbaarheid. Voor het nodige onderhoud aan uw auto kunt u bij uw officiële Opel garage terecht: welkom!

Van harte welkom in onze showroom vlakbij afslag Maassluis-West

Wij zijn geopend op maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Daarnaast is het mogelijk om buiten onze openingstijden op afspraak langs te komen.

Wilt u meer informatie over de auto’s en diensten van Autobedrijf van Staalduinen? Bekijk onze contactgegevens of bel ons op 0174 – 51 51 04.

LAATSTE NIEUWS

Bekijk hieronder het laatste nieuws van Opel en ons bedrijf.
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Maandelijks het laatste nieuws, tips en acties in uw mailbox.

Ga naar de bovenkant