RUIM, LUXE & EMISSIEVRIJ

ELEKTRISCHE OPEL VIVARO-E: MET DE ‘E’ VAN EMISSIEVRIJE LEVERINGEN.

De nieuwe Opel Vivaro-e combineert het praktisch gebruiksgemak die u gewend bent van een Vivaro, met een elektrische aandrijflijn. Met de nieuwe Opel Vivaro-e bent u zorgeloos en emissievrij onderweg en stuit u niet op emissievrije zones in steden, zo kunt u altijd ter plekke komen voor uw klus of bezorging.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Nu te bestellen

€ 30.599,- excl. BTW/BPM

OPEL

100% Elektrisch

TREKGEWICHT

1.o00 kg

4 Varianten: Altijd een passende Vivaro-e voor u

De Opel Vivaro-e is leverbaar in 4 carrosserievarianten:

  • Gesloten Bestel
  • Combi
  • Dubbele Cabine
  • Platform Cabine

Keuze uit twee accu’s & makkelijk opladen

De Opel Vivaro-e is leverbaar met verschillende soorten batterijpakketten. De basisversie heeft een capaciteit van 50 kWh en een actieradius van 230 kilometer (WLTP). De versie met een 75 kWh-batterij biedt een actieradius tot zelfs 330 kilometer (WLTP).
Via een 100 kW DC-snel laadstation is de 50 kWh-batterij in slechts 30 minuten tot 80% opgeladen. Bij de 75 kWh-batterij duurt dat 45 minuten. De gebruiker kan, afhankelijk van de afstanden die dagelijks worden afgelegd en de beschikbare tijd om de batterij op te laden, kiezen voor de standaard 7,4 kW-lader (1-fase) of de optionele 11 kW lader (3-fase).

Uw mobiele kantoor

De cabine is meer dan een praktische werkruimte. Zo is de Vivaro-e leverbaar met een multifunctionele passagier bank, hiermee kunt u een tafeltje creëren tussen beide zitplaatsen voorin de cabine.

Flexibele laadruimte

Een lading schuift u dankzij de vlakke laadvloer en het doorlaadluik heel gemakkelijk in de laadruimte. Dozen, kisten, kratten, alles kan mee. Voor de laadruimte kunt u kiezen uit verschillende opties, waardoor u uw lading moeiteloos mee kunt nemen. Met een laadvermogen van 1.275 kg doet de Opel Vivaro-e nauwelijks onder voor die van bedrijfswagens met een dieselmotor (1.405 kg). Als enige in het segment heeft de Opel Vivaro-e een trekgewicht van 1.000 kg.

TAXATIE

Geef de gegevens
van uw auto door

Wat is mijn auto waard

Blijf op de hoogte.
Meld u aan voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks het laatste nieuws, tips en acties.